3.12.2008 г., 12:04 ч.

Обичам те! Не го ли разбираш?! 

  Поезия
1539 0 3
 

Обичам те! Не го ли разбираш?

Сърцето ми само за тебе тупти!

Хиляди други мога да имам,

но ти единствен смущаваш моите дни!

Обичам те! За какво да го крия?

И да опитвам, не мога това!

Не искам парите ти, а тебе самия!

И сърцето ми вярва в любовта!

Каква любов? Туй беше просто измама,

игра, в която ти нищо не губиш!

Забавление, малко бягство от реалността!

Но за мен не беше просто игра!

А ето, ти отново си с нея,

или може би друга е тя!

Ти можеш нещо, което аз не умея!

Загубих нещо - мойта душа!

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • той не те заслужава,мила.Просто се обърни и продължи напред.Има мн по-стойностни хора от него!
  • Познато чувство...но горе главата!не му давай душата си,той явно не я заслужава,върни си я и продължи напред..А стиха е хубав!Браво!
Предложения
: ??:??