„Обичам те” – това боли.
„Обичам те” – кажи ми ти.
Без теб не мога да живея
и песни за любов вече няма да запея.
„Обичам те” – това боли.
„Обичам те” – кажи ми ти.
Без тебе дните ми са тъй ужасни
и мъките стават все по-страшни.
„Обичам те” – това боли.
„Обичам те” – кажи ми ти.
08.05.2007г.
© Ляля Ляля Todos los derechos reservados