12 oct 2007, 22:02

Обичам те, защото... 

  Poesía
14294 0 4
Обичам те, защото ти си огледалото на моята душа!
Обичам те, защото ти си идващия шепот от сърцето!
Обичам те, защото ти си в мрака непрогледен искрата светлина!
Обичам те, защото ти си слънчева усмивка на лицето!

Обичам те, защото дръзко влизаш в моя сън!
Обичам те, защото с теб до лудост стигам!
Обичам те, защото ти единствено открадна и сърцето ми и моя ум!
Обичам те, защото само с теб в облаците се издигам!

Обичам те, защото само с теб е истински смеха!
Обичам те, защото само с теб блестят така звездите!
Обичам те, защото и ти да ме обичаш никога не спря!
Обичам те, защото само ти ме галиш със на слънцето лъчите!

© Десислава Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??