26 ago 2011, 22:05

Обичам тихата реалност 

  Poesía » De amor
658 0 1

Не те коря
за грешки
сторени
и премълчани
нежни думи...
Не желая
жестове
престорени
и приказни
словесни друми...
Обичам
в любовта ни
тихата реалност
на искренно
приятелство
и вярност

Дейзи Патън

© Дейзи Патън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??