Aug 26, 2011, 10:05 PM

Обичам тихата реалност 

  Poetry » Love
656 0 1

Не те коря
за грешки
сторени
и премълчани
нежни думи...
Не желая
жестове
престорени
и приказни
словесни друми...
Обичам
в любовта ни
тихата реалност
на искренно
приятелство
и вярност

Дейзи Патън

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??