ОБИЧАМ В ДЪГА
Седмоцветно днес се усмихвам
и създавам в стихче Дъгата.
Във вълшебно утро притихвам
и рисувам с думи цветята.
Пъстроцветно е някак си в мене,
завладяват ме чувства различни.
Хайде ставайте, вече е време,
под Дъгата да минем ний всички.
Аз от малка я гоня в простора,
но не стигам да мина под нея.
Във мечтите ми вий сте опора,
за дъгата аз тъй си копнея…
И завързах люлка от песни.
Заповядай, сядай до мене!!!
В този свят с усмивки чудесни
ще посрещаме новото време!
Пълни с Любов са сърцата,
ние светим, учим се, пеем.
И протягам си смело ръката:
Хайде заедно всички да греем.
Десислава Церовска
/Звезда Христова/
от "Някъде отвътре с душата на дете"
© Десислава Церовска Todos los derechos reservados