30 dic 2007, 22:48

Обичам ви, приятели от сайта 

  Poesía
2321 0 14
 

Обичам, когато излея душата си в уморения от моята мъка сайт,

да прочета, че не някои, а много ме разбират и съчувстват.

Обичам да усетя как потрепват сърцата ви,

защото всяка моя болка споделят.

Обичам и това, че с търпение понасяте всеки мой объркан ред,

с надежда, че някой ден ще го подредя...

Обичам да видя нежно изписано,

коментарчета мили, искрени, че стихчето ви харесва.

Обичам и с трепет чета всяка ваша творба

и виждам, че бързо растете.

Обичамам истинските, човечните, любвеобилните хора!

Такива сте!

Обичам ви, приятели,

защото сте ВИЕ!

© Веселина Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??