6 ago 2022, 8:08

Обичаш ли 

  Poesía » De amor
253 0 2

       

         Обичаш ли

 

Обичаш ли все още както аз,

мечтаеш ли за щастието под звездите?

И спомняш ли си някога за нас

във бягащия вечен маратон на дните?

 

Така ли си красив като преди,

когато тичахме щастливи под дъгата?

И никога ли теб не те боли

за времето изгубено, за красотата?

 

Докосваш ли ме в своя сън щастлив

или с годините съвсем си ме забравил?

И спираш ли мига тъй мълчалив,

и спомена любим в душата си намерил?

 

И вярвам, че си все така красив,

икона моя и любов безкрайна,

ще чакам тайния божествен взрив,

за да ни срещне пак Вселената огромна!

 

                         Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??