3 dic 2008, 2:57

Облаци над тополите 

  Poesía » De amor
511 0 0
 

 

Облаци над тополите,

жужат  жълти   липите,

не се крий  моля те,

няма скрито покрито.

 

На хоризонта - дъга,

залез – бледа луна,

без теб, ах не  мога,

цял век съм една.

 

Мие морени  реката,

плачат росни върбите,

само аз  горката,

за теб питам ли питам.

 

Жълто на прелез,

лимона и той,

обичам на залез,

теб мили мой!

 

© Ми Ки Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??