Време за размисъл е и обратно броене -
за "почетен тур на арената".
Мъдростта е тъга - след това - примирение,
че сме единствено гости на "сцената".
С пътният лист, за жалост приключих -
навъртял съм пробега, глъхне "мотора".
Нищо особено, банален е случаят -
статистика просто, с отенък минорен.
Отдавна са спомен "ангард" и доспехите -
славя Бога сега, че жив съм и дишам.
ДНК завещал съм - това е утехата -
следва име с курсив, в каре на афиша...
© Илия Станков Todos los derechos reservados