10.03.2023 г., 15:03 ч.

Обратно броене 

  Поезия
179 0 0

 

 

Време за размисъл е и обратно броене - 

за "почетен тур на арената".

Мъдростта е тъга - след това - примирение,

че сме единствено гости на "сцената".  

 

С пътният лист, за жалост приключих -

навъртял съм пробега, глъхне "мотора".

Нищо особено, банален е случаят -

статистика просто, с отенък минорен.  

 

Отдавна са спомен "ангард" и доспехите -

славя Бога сега, че жив съм и дишам.

ДНК завещал съм - това е утехата -

следва име с курсив, в каре на афиша...

© Илия Станков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??