10 feb 2009, 17:39

Обратно към живота 

  Poesía » Filosófica
553 0 7

Отново трябва да се върна към живота,

толкова години мъртва бях!

Край мен изнизваха се дните с неохота,

напред по пътя по инерция вървях!

 

Не чувах нищо, нищо не усещах

и болката във мене всичко изгори!

Дните еднакви тъжно аз посрещах,

очите пареха безброй сълзи!

 

Не виждах нищо хубаво край мене,

а само вяли, измъчени лица.

И чувах пак душата ми как стене,

без да пророни никакви слова!

 

Че имам сили злото да преборя,

да гледам смело утрешния ден,

усещам, знам, каквото и да сторя,

мойто семейство винаги е с мен!

 

Разбрах, животът дава изпитания

да станем мъдри, смели и добри!

За злото, знам, ще има наказание,

в сърцата пък Любов безкрайна да гори!!!

 

 

                 14.03.2004г.

© Валентина Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??