31 may 2011, 15:32

Образ 

  Poesía » De amor
582 0 0

Очи кафяви,
очи кафяви и дълбоки,
вниманието ти те привличат
и на похот те обричат.
Лицето мило и чаровно,
как се смее и то греховно,
как те кара да му кажеш,
че искаш и ти го омаеш.
Образът така красив все се връща
и не ще да се обръща,
и в съня ти се явява,
но наяве яма той оставя.
Този образ тъй греховен
на мисли само те обрича,
и искаш да му кажеш колко много го обичаш.

© Деси Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??