22 abr 2012, 12:57

"Обречени" 

  Poesía » Filosófica
444 0 0

"Обречени"

Обречени
да скитат ослепели
из пустите земи на Лудостта,
промъкват се подобно сенки
от кървава утроба във Света.

Забравили
за Времето, което
е просто миг от Вечността,
ридаят със сълзи изпепелени
и свършват пътя си в пръстта...

© Задгробник Евотош Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??