4 sept 2006, 11:44

Обреченост 

  Poesía
680 0 2

Името на тъгата е изрязано в паметта ми,

Тъгата ми е данък, който ще плащам за всяка илюзия,

Всяка илюзия, с помощта на която си поемам дъх,

Дъхът, който е необходим , за да направя още една крачка...

Крачката, която ще ме спаси от срама на самоволно пожеланата смърт...

Смъртта, която чакам, за да изтрие от душата ми името на тъгата...

Името на тъгата е името на живота.

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??