31 ago 2008, 10:21

Обрулено листо се рони... 

  Poesía » Filosófica
916 0 32

Обрулено листо се рони,

понесло неизбежни бури...

Аз знам - ще се превърне в спомен

градът ми - ведър и лазурен.

 

Но птица съм благословена -

закриля ме попътен вятър...

Мой дом е цялата вселена

и слънцето ми е приятел.

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??