14 oct 2023, 15:31

Обсебен 

  Poesía » De amor
384 0 0

Случи се! Беше изненада.

Ерос със стрела удари ни

Не знам дали ни дава той награда…

Или на чувствата нанася рани!

 

Приятелко, допуснах те до мен

На мойте чувства ти отвори

За всичко бях освободен и откровен

И на желанията мои отговори

 

Преминахме през всички фази,

прегръдки, след това целувки, а после…

И в разрез със закони и забрани

караш ме да полудявам още.

 

Болезнено ми липсваш ти до мен

И искам да те галя и прегръщам

Мечтая да заспивам изтощен и уморен…

… до теб…. да се събуждам… и пак да те обгръщам…

© Иван Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??