28 oct 2008, 0:12

Обсебена 

  Poesía » De amor
639 0 3

О, Любов! Кажи какво направи?!?

О, Любов!Кажи в какво сгреши?!?

Мислите в главата ми заграби,

воля, разум....всичко заглуши!

 

Караш ме наяве да бълнувам,

стихове безспирно да редя...

С пулса му във такт да се вълнувам

и дъха му - тайно да следя.

 

О, Любов! Ти зла си орисия!

О, Любов! Коварна си съдба!

Как, кажи!!!, пожара да прикрия,

що запали в моята душа?

 

Ти мориш ме, но е сладка мъка,

тази дето будна ме държи...

Тази дето в нощната разлъка,

без покой във треска ме гори.

 

О, поспри се! Ти граблива птицо!

Ти - безкрайно предана слуга.

Пожали ме, огнена девицо!

Не засилвай моята нега...

© Мадлен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??