1 oct 2007, 20:11

Общество 

  Poesía
642 0 4
Имам чувството,че съм плакала,
                                 а не съм.
Имам чувство,че не съм тук,
                        а съм във сън!
 И си мисля как пропада
                         това общество
със собствената си алчност се
                      убива само!
  


(Следва продължение...)

© Божана Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??