Оцелях, оцелях, оцелях!
Да съм силна за миг аз не спрях!
Оцелях, съжали, прокълни ме!
Уби ме, докосна ме, нарани ме!
Оцелях, но съм себе си! Това е!
Който, каквото иска да ми желае!
Оцелях и има ме! Тук и сега!
В мъка болезнена, в горчива тъга!
Оцелях... Звездите мене обичат.
Проклинат, мразят, живеят, заричат.
Оцелях... Но съм истинска, знай!
Жива отново.Безумно жива докрай!
Оцелях и живях, и се борих!
И нова страница днес аз отворих!
Оцелях, но съхраних истина в мен.
Жива - в живот самотен и несподелен!
© Петя Терзийска Todos los derechos reservados