2 sept 2008, 11:01

Оцеляване 

  Poesía » De amor
585 0 7

 

Забравила съм как да те обичам,
а да те мразя страшно ме боли.
Загубих се от толкова отричане -
сълзата ми остана без очи.

Пребродиха ме многобройни пътища,
мъгла погълна само твоя път.
Нащърбена душата ми - насъщната -
крещеше от разпънатия кръст.

Разнищих се от много (не)обичане.
Неверница - във вярност се кълнях.
Обличаше ме всяко разсъбличане.
Загубих се, но всъщност оцелях.

© Ирена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??