2.09.2008 г., 11:01 ч.

Оцеляване 

  Поезия » Любовна
551 0 7

 

Забравила съм как да те обичам,
а да те мразя страшно ме боли.
Загубих се от толкова отричане -
сълзата ми остана без очи.

Пребродиха ме многобройни пътища,
мъгла погълна само твоя път.
Нащърбена душата ми - насъщната -
крещеше от разпънатия кръст.

Разнищих се от много (не)обичане.
Неверница - във вярност се кълнях.
Обличаше ме всяко разсъбличане.
Загубих се, но всъщност оцелях.

© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??