Затварям очите си вечер
с надежда насън да те видя.
Отварям очите си сутрин,
а тебе отново те няма...
Само сърцето ми бие -
да се надява не спира.
Макар и само в съня си,
тебе да мога да срещам,
към тебе ръце да протягам,
а ти да ме прегръщаш нежно.
Да можех, само да можех...
В съня си да бъда щастлива,
в съня си да те посрещам,
в съня си да ме закриляш.
В съня си да моля аз Бога -
спокойна да е душата,
твоята, както и моята.
Да имаме сили да чакаме...
Да знаем как да дочакаме
мига на нашата среща...
Мига на нашата вечност!
© Тери Todos los derechos reservados