9 jul 2008, 22:02

...Очакване... 

  Poesía
651 0 5

ОЧАКВАНЕ


 

ОЧИТЕ МИ ТЕ ТЪРСЯТ ВЪВ БЕЗКРАЯ!

РЪЦЕТЕ МИ ИЗТРЪПНАЛИ ОТ ЧАКАНЕ,

ОТНОВО ДА ГИ СТОПЛИШ ТИ МЕЧТАЯТ...

И ЧАКАТ ДА СЕ ВЪРНЕШ ПАК ОТ НЯКЪДЕ...


ОТ ТАМ... КЪДЕТО СИ РАЗБРАЛ НАКРАЯ,

ЧЕ НИКОЙ КАТО МЕН НЕ ТЕ ОБИЧА!

ЧЕ ВСИЧКАТА ЛЮБОВ АЗ СЪМ ТИ ДАЛА...

ЧЕ ТЪЙ НЕ МОЖЕ ДРУГА ДА ОБИЧА...!!

МаriAngel

© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??