9.07.2008 г., 22:02 ч.

...Очакване... 

  Поезия
645 0 5

ОЧАКВАНЕ


 

ОЧИТЕ МИ ТЕ ТЪРСЯТ ВЪВ БЕЗКРАЯ!

РЪЦЕТЕ МИ ИЗТРЪПНАЛИ ОТ ЧАКАНЕ,

ОТНОВО ДА ГИ СТОПЛИШ ТИ МЕЧТАЯТ...

И ЧАКАТ ДА СЕ ВЪРНЕШ ПАК ОТ НЯКЪДЕ...


ОТ ТАМ... КЪДЕТО СИ РАЗБРАЛ НАКРАЯ,

ЧЕ НИКОЙ КАТО МЕН НЕ ТЕ ОБИЧА!

ЧЕ ВСИЧКАТА ЛЮБОВ АЗ СЪМ ТИ ДАЛА...

ЧЕ ТЪЙ НЕ МОЖЕ ДРУГА ДА ОБИЧА...!!

МаriAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??