Докосни ме
с пръсти,
с поглед,
с нежност.
Докосни ме.
Чакам твоето докосване.
Погали ме
с длани,
притисни ме в твоите обятия.
Погали ме - във мълчание
чакам твоите милувки.
Целуни ме
жадно,
както някога.
Целуни ме.
Чакам твоите целувки.
Приласкай ме,
жадна съм за тебе
до полуда.
Погледни ме,
чакам твоята присъда.
© Роза Василева Todos los derechos reservados
!!!