13 abr 2011, 20:52

Очакване 

  Poesía » De amor
929 0 9

Очакване


аз все се взирам в пелената на студа
(не идва пролетта в изтръпналите клони)
прииждат птиците, строят гнезда
(а дъждовете няма кой да ги прогони)

мирише на очакване дори сънят
(звездите зъзнат в облачните си постели)
по кой ли път ще мине топлият ти свят
(навярно вишните при теб са прецъфтели)

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??