15 ago 2008, 15:10

очакване 

  Poesía
504 0 0

Стайна температура
от въздух във стъклена клетка...
Стените й пречат,
макар че от там се вижда небето...
Забравени чувства
във място, където
пространството пречи...
Тъй дълго очаквала бе тя с вятъра среща,
крилете зараснаха вече...
Навярно той също очакваше нещо,
затворен далече
във своята стъклена клетка,
откъдето
дано и той да вижда небето...

© Михала Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??