27 abr 2014, 12:52

Очарование 

  Poesía » De amor
498 0 0

         Очарование

     Ти си очарование,

     ти си съзерцание,

     нуждая се от твоето дихание,

     любовта е откъснат миг нежност,

     не се нуждая от духовна небрежност,

     а от частица нежност,

     искам разпукващ се миг щастие,

     да усетя твоето привличащо обятие! 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??