В Очите ти...
се раждат Светове!
В Очите ти...
Свръхнови се създават!
В Очите ти...
разцъфват цветове!
В Очите ти...
мечти копнежни избуяват!
Очите ти...
улавят ме със нежността си!
Очите ти...
във тях изгубвам същността си!
© Ангел Филипов Todos los derechos reservados