21 jun 2007, 20:22

Очи на дете 

  Poesía
766 0 5
Минавах през задния двор.
С джи-ес-ем долепен до ухото
говореше, вдигнала взор,
скрила трепет красив под листото.

"Искам бебе" - прошепна и спря.
Със усмивка се стече щастлива,
от очакване робско примря.
А отсреща мъжът я помилва.

Ненадейно подслушан копнеж
ме погали с неясна надежда,
че отново съм бащински свеж.
... Две очи на дете ме поглеждат...

© Валентин Евстатиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??