3 jun 2014, 21:06

Очи на морски вълк 

  Poesía » De amor
347 0 0

Два бистросини облака,
като вода от Тихи океан,
се плискат в погледа ти.
Кафяви точици - като тела
на морски костенурки.
Клепачите - като платна на яхти,
увиснали в безветрие.
Златисти мигли, по които
водни паяци простират мрежите си.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??