Jun 3, 2014, 9:06 PM

Очи на морски вълк 

  Poetry » Love
348 0 0

Два бистросини облака,
като вода от Тихи океан,
се плискат в погледа ти.
Кафяви точици - като тела
на морски костенурки.
Клепачите - като платна на яхти,
увиснали в безветрие.
Златисти мигли, по които
водни паяци простират мрежите си.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??