30 may 2010, 22:01

Очи в очи 

  Poesía » Otra
532 0 2

Гледам през прозореца

с навлажнените си аз очи,

търсейки отново твойте,

да се срещнат както те преди.

 

Гледам и се чудя

пред мен ли ти стоиш,

или пак това е всичко

плод на мойте мечти.

 

Гледам аз направо,

гледам и в страни,

и опитвам да намеря

твойте очи... Напразно.

 

Но знам, че ще ги видя,

скоро вече няма да боли,

само трябва да затворя мойте

и пред мене ще си ти.

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??