Очите на Небето виждат всичко -
злините тайни, глупавите грешки,
кого предаваме, измъчваме, обичаме,
пороците и страстите човешки.
Очите на Небето помнят всичко,
дори когато ние сме забравили:
обидите и лошите привички,
и раните, които сме оставили.
Очите на Небето ни прощават.
Но ние можем ли да си простиме?
Сърцата не да вземат, а да дават...
След нас - добри дела и чисто име...
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados