Очите ù като два бадема,
кожата ù като коприна мека,
устните ù като праскови сочни,
сърцето ù като въглен горещо.
Погледът ù - бистър и чист,
косите ù като струни извити,
дъхът ù като юлския бриз,
гласът ù като звън на камбани.
Любовта ù - дълбока и чиста,
прегръдката ù - винаги топла,
ръцете ù, с длани протегнати,
с тях да окриля и да докосва.
Това е тя – самата тя,
с име на всяка жена,
мечтана, бленувана и желана,
загадка, така и неразгадана.
Калин Вълов
http://www.youtube.com/watch?v=lVjtKXL92rI
© kalinvalov Todos los derechos reservados