24 мая 2013 г., 10:06

Очите ù като два бадема... 

  Поэзия » Любовная
497 0 1

Очите ù като два бадема,

кожата ù като коприна мека,

устните ù като праскови сочни,

сърцето ù като въглен горещо.

 

Погледът ù - бистър и чист,

косите ù като струни извити,

дъхът ù като юлския бриз,

гласът ù като звън на камбани.

 

Любовта ù - дълбока и чиста,

прегръдката ù - винаги топла,

ръцете ù, с длани протегнати,

с тях да окриля и да докосва.

 

Това е тя – самата тя,

с име на всяка жена,

мечтана, бленувана и желана,

загадка, така и неразгадана.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

http://www.youtube.com/watch?v=lVjtKXL92rI

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??