22 feb 2013, 12:26

Ода за Лидъл 

  Poesía » De humor
948 1 3

О, Лидъл!

Бабки гордо към теб крачат

и големи торби след себе си влачат.

Намалението щом се пусне,

всяка бърза да не го изпусне.

Бутат се с колички,

по пътя газят всички,

изгодното обират,

пред нищо не се спират.

Всяка бабка ще те довърши,

ако заради теб олиото свърши

или ù заграбиш портокала,

който тя си е избрала.

А на финала кой ще победи,

някоя от бабките, нали?

За да вземат евтиното всички,

стана състезание с колички.

 

 

© Гергана Караджова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • На село си нямаме Лидъл,но си имаме КООПА-всеки бърза до там да се докопа!Само дето няма луди,млади,останали са дядовци и баби!
  • Разсипахме го с евтино пазаруване)))
  • за Билла, за Кауфланд... все бях чела, само за Лидъл не бях
Propuestas
: ??:??