18 mar 2017, 0:48

Огледален свят 

  Poesía » Verso libre
365 0 0

 


Огледален свят

 

Ако има свят, различен от този...
Онзи, за който всеки мечтае.
Спокоен, изумруден, с душа.
Ако има го този свят различен,
огледален ли ще бъде?
Пречупени емоции.
Вместо гняв – смях безспирен.
Хиляди помощници, наместо
множащи се престъпници.
Това е всичко. Кратко.
Семпло. Много семпло.
Трябва да пречупим този
свят в други отражения.
За да бъдем горди,
когато в огледалото си
го погледнем...

© А.А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??