10 abr 2009, 23:04

* * *(огледално) 

  Poesía
558 0 7

Првокирано от : http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=163676

 

 

 

 

 

дали заради...

 

вятъра

обезличил

изпадналите от страха ми...

 

думи...

 

или

заради

думите

разпръснали следи...

 

полепнали

безбуквено

в страха ми...

 

дали заради ...

 

лятото

и морските сълзи

или заради вятъра...

 

по твоите коси...

 

дали разбрахме се

дали...

 

или...

 

безкръвен е цветът

и син почти

 

на капките

 

посипали плътта ми...

 

(онези парещо-

нелюбени сълзи...

които вятърът

довя в

съня ми)

 

 

 

10.04.09

Пловдив

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??