14 mar 2021, 7:38

Огледало 

  Poesía » De amor
320 0 0

Огледало
 

Потърсих себе си в твои очи
и за миг се видях в огледало,
отразих се в тях и ме сгълчи
егото лудо, припкащо палаво!
Капризно погледна образа мой, 
нали носеше многото спомени
на жена с жадни устни и вой - 
дива вълчица, мъжете преборила!
Като гръм ме пробуди тая любов, 
разтопи ме и с поглед изгарящ-
да си спомня само за миг,
че доброто ми име е пламък!
Стана огънят тих и погали
с най - нежното топло сърце
мъжът огледало, да не опаря
и отразя любовта си чрез блясък!
Всеки със своята част продължи
да долива копнежа за обич,
оглеждам душата си в твои очи - 
ражда се обич във цялост!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??