Наведох се и те докоснах.
Съживих те, като хартия.
Плъзнах се по тялото ти.
Нарисувах те, като дъга.
Открих скритата следа.
Обладах се в горещината.
Ти си всичко.
Стоманата ме тласка.
Устните ми са топли.
Говоря ти, а ти се тлееш.
Прозорецът ми е отворен за теб.
Летящи птици ти казват обичам те.
Докосни тези думи...
Треперя от любов.
Разнежена съм като статуя.
Събуждам се различна.
Но ти оставаш винаги до мен.
© Десислава Танева Todos los derechos reservados
Поздравления, Десислава.
Страхотено е!