10.07.2008 г., 16:37 ч.

Огнена тръпка 

  Поезия » Любовна
736 0 3

  Наведох се и те докоснах.

 Съживих те, като хартия.

 Плъзнах се по тялото ти.

 Нарисувах те, като дъга.

Открих скритата следа.

Обладах се  в горещината.

Ти си всичко.

Стоманата ме тласка.

Устните ми са топли.

Говоря ти, а ти се тлееш.

Прозорецът ми е отворен за теб.

Летящи птици ти казват обичам те.

Докосни тези думи...

Треперя от любов.

Разнежена съм като статуя.

Събуждам се различна.

Но ти оставаш винаги до мен.

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??