6 jun 2008, 17:03

Огън 

  Poesía » Otra
600 0 1

Вглеждал ли си се някога в огъня,

в неговите големи пламъци,

изграждащи огнени замъци?

Вглеждал ли си се някога в дима,

във формите, които създава,

във филма, който изиграва?

Чувствал ли си топлината, която ти дава?

Осъзнаваш ли, че точно той от зверове те защитава?...

© Кристияна Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ми харесва,може би малко се заглеждат в огъня...това което ти виждаш е вълшебно.Поздрави!!!
Propuestas
: ??:??