7 abr 2013, 12:47

Огън 

  Poesía » De amor
553 0 0

Огънят вече не гори. Жарта остана да

тлей, прясно е и много ще боли. Вятърът

пепелта ще отвее, но споменът завинаги

ще тлее. Нашите сърца ранени защо на

болка са обречени?

 

Не можем ли огъня да върнем и пак да

се прегърнем? Милиони километри има

между нас, но знай, за теб ще мисля аз до

сетния си ден и час!

© Мадлена Лозанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??