28 sept 2010, 15:13

Огън от любов 

  Poesía » De amor
912 0 4

Искам устните горещи да целувам, без да спра.

Тялото ти нежно да запаля в огъня на любовта.      

Без да мисля, ще целувам, докато в тебе изгоря. 

Във величествения огън на страстта.                        

Заедно с тебе искам да умра в огъня на любовта.     

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??