Огънят в камината
Тишината се ражда от самота.
Взираш се в огъня,
а от там те гледа спомена.
С копнеж, с нежност
и проплакала тъга в очите-
миг безвремие в капнала сълза.
Навън вятърът пее зимен блус.
А огънят в камината ласкаво нашепва
за едно докосващо вълшебство...
Ванко Николов(Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados