31 oct 2004, 19:41

Океан от Сълзи 

  Poesía
1481 0 8

Океан от Сълзи

Очите ми се пълнят със сълзи
след срещата ни в този слънчев ден
душата ти направо ме плени
и грабна моето сърце във плен.

Очите ми се пълнят със сълзи
при мисълта че няма утре пак
да срещна твоите очи
и чувствам се като дете във мрак.

Очите ми се пълнят със сълзи
че днеска ти не си до мен
и чувствам дяволски лози
че хващат тялото ми в плен.

Очите ми се пълнят със сълзи
но зная в мен бие борбено сърце
то дяволът ми ще срази
и пак ще срещна твоите очи!

© Станислав Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??