9 nov 2010, 13:16

Омайниче 

  Poesía » De amor
1025 0 22

В залеза си ме изпяваш -
стон на влюбена цигулка,
във съня ти се явявам
малка, есенна светулка.
Нощем в тъмното ти светя -
радост съм ти за очите,
светла обич - нежно цвете
съм закичила в косите.
Сладка вечерна омая -
вино съм в нощта пенливо,
две луни в очите паля -
сто съзвездия красиви.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??