ОМРЪЗНА МИ НЕЩАСТНАТА МИ РОЛЯ,
АРТИСТИТЕ В ПОЗНАТИЯ СПЕКТАКЪЛ
И БОЛКАТА ОТНОВО ДА СЪМ ТВОЯ -
БЕЗЛИЧНАТА МЕТРЕСА В ТВОЯ ТЕАТЪР!
ОМРЪЗНАХА МИ МАСКИТЕ ГРОТЕСКНИ,
ЗАУЧЕНИТЕ ФРАЗИ И УСМИВКИ,
ПРИКРИВАЩИ ДУШЕВНИТЕ БОЛЕЖКИ...
СПЕСТЕНИТЕ ТИ ЛАСКИ... НА ПОЧИВКИ!
ОМРЪЗНА МИ... И С ТАЗИ ТЪЖНА РОЛЯ
СЪДБАТА МНОГО ТЕЖКО МЕ БЕЛЯЗА,
ОМРЪЗНА МИ И НЯМА ДА СЪМ ТВОЯ,
ОМРЪЗНА МИ И СЕБЕ СИ ДА МРАЗЯ!
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados